Kaart wordt geladen...

Datum en tijd
15/10/2018
20:00 - 21:45

Waar?
La Verna-huis


Dans de dans van het leven
Olga Bosmans en Gaston De Smet

Reeks op maandagavond

Biodanza… samen dansen en bewegen op aanstekelijke muziek, afgewisseld met rustige oefeningen en spontane bewegingen. Dat is waar Biodanza voor staat. Het stimuleert je levensvreugde, vermindert stress en zorgt voor ontspanning. Het heropladen van je energie brengt je weer in balans. We herstellen de verbinding met ons lichaam en leren zo onze behoeften beter aan te voelen en ons zelfbeeld te versterken. Het is een weg naar meer vitaliteit, plezier en eigenwaarde via eenvoudige dansen en oefeningen op specifiek uitgekozen muziek.

Danservaring is niet vereist: iedereen danst en beweegt vanuit zijn eigen kunnen. Het gaat om de vreugde van het bewegen en om je te laten gaan op de impulsen van de muziek.

“Ik was geïnteresseerd in het creëren van een systeem om de vreugde van het leven te stimuleren, om de integratie tussen geest en lichaam te verbeteren en om de band tussen mensen te versterken.” (Rolando Toro, oprichter)

“In Biodanza wordt een stuk van mijn verlangen naar contact, verbinding, warmte en tederheid vervuld. Ik voel dat ik hierdoor mijn liefde en hartelijkheid meer durf en kan uiten. Zo kom ik weer wat dichter bij mezelf en de ander.” (Ludo)

“Eindelijk thuiskomen, mogen zijn wie ik ben, bewegen zoals ik wil zonder te worden gecorrigeerd of veroordeeld. In zo’n veilige omgeving durf ik echt mijn hart te openen.” (Annelies)

biodanza-adulto-mayor

Wanneer: Elke maandagavond van 17 september tot 17 december van 20 u. tot 21.45 u.
Bijdrage:
– Kennismakingsreeks van 3 opeenvolgende lessen aan € 30 (leden) of € 35 (niet-leden)
– Herfstreeks: 5-beurtenkaart aan € 60 (leden) of € 70 (niet-leden)
– 10-beurtenkaart aan € 100 (leden) of € 115 (niet-leden)
Inschrijven: Klik hier
Als je wil starten met Biodanza, graag een seintje aan Olga: 0477 47 58 50